Ngarep > Produk > Bangku Langkah > Bangku Toilet Rumah Tangga

Bangku Toilet Rumah Tangga

Taizhou Bebooe rumah tangga Co, Ltd minangka pabrikan jedhing profesional rumah tangga China lan Pemasok jedhing Plastik rumah tangga China luwih saka 8 taun. Kita adol bangku toilet plastik ing saindenging jagad, utamane kanggo pasar Eropa lan Amerika. Bebooe melu bangku langkah sing berkualitas lan menehi desain aman kanggo sampeyan lan anak. Prioritas utamane yaiku supaya sampeyan duwe alat sing cocog kanggo mbantu bocah cilik sing tuwuh lan sinau. Yen sampeyan golek rumah tangga plastik sing paling apik bangku jamban kanggo bocah-bocah, sampeyan ngerti sampeyan bisa gumantung ing jamban plastik Bebooe kita. Kita duwe spesialisasi ing.

Bocah-bocah mesthi saya gedhe, dheweke siyap njelajah macem-macem jinis, dheweke kudu ngrampungake tugas eksplorasi kanthi mandhiri, desain Beban Bangku Langkah Tinggi Bebooe cocog kanggo bocah-bocah kanthi umur beda lan nyedhiyakake keamanan kanggo nglindhungi. Bangku jamban plastik omah kita kanthi fitur anti-selip, dadi luwih kepenak lan luwih aman. Muti-fungsional kanthi ngumbah tangan, munggah amben, nambah dhuwur lan interaksi wong tuwa lan bocah. Bangku jamban bocah cilik digawe saka bahan awet ijo, nggunakake desain honeycomb internal sing bisa nganti 330lb. Kanthi bantalan empuk tanpa slip ing sisih ngisor, aja nganti lara.

Napa Pilih Bangku Toilet Rumah Tangga Kita?
Bangku jamban omah kita apik banget kanggo menehi kamardikan lan ideal kanggo bocah wiwit 18 wulan nganti 7 taun, bobote nganti 330 lbs. Cocog kanggo latihan pot, desain dwi ukuran mbantu bocah supaya bisa nyedhot sink lan counter counter kanggo nyikat untu lan ngumbah tangan. Nduweni fungsi non-slip sing apik, ukuran sing sampurna kanggo latihan bocah lan langkah-langkah genggeman alus nyedhiyakake kenyamanan lan keamanan. Aman ing jubin apa wae (kanthi bantalan anti-selip ing sikil).
View as  
 
Luwes 360 Derajat Rotasi Kursi Shower Stool

Luwes 360 Derajat Rotasi Kursi Shower Stool

Bebooe® Adjustable 360 ​​derajat rotasi kursi Shower Stool becik kanggo sing pengin aran aman lan aman nalika siram ing adus utawa padusan.Great Gift Idea kanggo wong tuwa, senior, diwasa, dipatèni, wanita ngandhut utawa sing duwe masalah mlengkung, mulet, duwe atritis, dhengkul anyar utawa surgery hip.Dirancang kanggo comfort maksimum, efficiency lan safety: Bebooe Shower Stool karo rotasi Kursi alat-free lan siap kanggo nggunakake, nggawe panyimpenan lan travel gampang lan trep.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bangku Ganti Sepatu Anak Nyaman Non-slip Awet

Bangku Ganti Sepatu Anak Nyaman Non-slip Awet

Bangku Ganti Sepatu Anak sing Nyaman lan Ora Slip Iki minangka pilihan sing cocog kanggo kulawarga karo bocah lan wong diwasa. Desain konstruksi sing kuat lan kualitas permukaan sing ora licin ndadekake bangku iki minangka platform sing apik kanggo nggayuh rak ndhuwur ing pawon, lemari, lan garasi uga kanggo bocah-bocah tekan sink jedhing. Lan uga bisa diselehake ing mburi lawang, sampeyan bisa nggunakake nalika ngganti sepatu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bathroom Squatty Toilet Step Stool

Bathroom Squatty Toilet Step Stool

Desain kita nyengkuyung posisi jongkok sing sehat supaya sampeyan bisa nikmati urip sing luwih sehat lan nyaman. Kanthi tapak sikil ing sisih ndhuwur, tapak kasebut minangka tikar anti-slip sing ukurane padha karo tilas wong diwasa. Sampeyan bisa njagong ing jamban kanthi posisi jongkok lan mbebasake awak kanthi cepet kanthi gampang. Welcome to tuku Bebooe® jedhing squatty toilet step stool saka kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Toddler Toilet Training Step Stool

Toddler Toilet Training Step Stool

Apa sampeyan pengin bocah-bocah rumangsa aman nalika sinau nggunakake jamban? Apa sampeyan pengin bocah-bocah bisa nyikat untu utawa wisuh tangan kanthi gampang? Bangku Langkah Latihan Toilet Balita Bebooe® dirancang kanthi sampurna kanggo mbantu bocah lan bocah cilik. kabeh abad menek karo kapercayan, Bisa lan bakal ndhukung malah diwasa. Iki bakal ngladeni bocah-bocah nalika tekan papan sing dhuwur kalebu sink kanggo ngumbah tangane utawa kanggo nyikat untu lan utamane kanggo latihan potty. Werna footrest sing ditampilake ing dhingklik bisa digunakake kanggo bocah lanang utawa wadon lan pas karo dekorasi apa wae.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bangku Bangku Kamar Mandi Plastik Anti Slip

Bangku Bangku Kamar Mandi Plastik Anti Slip

Bangku bangku jedhing plastik anti-selip Bebooe® iki sampurna kanggo bocah cilik kabeh umur. Bisa lan bakal ndhukung malah diwasa! Iki bakal mbantu bocah-bocah tekan papan sing dhuwur kalebu sink kanggo ngumbah tangan utawa nyikat untu lan utamane kanggo latihan potty. digawe saka bahan plastik sing ramah lingkungan lan karet non-slip sing nglindhungi saka kabeh sisi bakal ngidini dadi teles lan isih ora slip utawa geser. Bangku-bangku iki ditumpuk kanthi apik, mula tuku iki bebarengan karo salah sawijining warna liyane kayata Biru, Ijo lan Ungu lan bakal ngladeni kabeh kulawarga bebarengan lan yen wis rampung, sampeyan mung tumpukan kanthi apik. lan padha nyimpen apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Toilet Squatting Step Stool Bathroom Potty

Toilet Squatting Step Stool Bathroom Potty

Desain kita nyengkuyung posisi jongkok sing sehat supaya sampeyan bisa nikmati urip sing luwih sehat lan nyaman. Kanthi tapak sikil ing sisih ndhuwur, tapak kasebut minangka tikar anti-slip sing ukurane padha karo tilas wong diwasa. Sampeyan bisa njagong ing jamban kanthi posisi jongkok lan mbebasake awak kanthi cepet kanthi gampang. Bebooe® Toilet Squatting Step Stool Bathroom Potty gampang kanggo ngresiki lan gampang kanggo nyimpen. Lan cocog kanggo kabeh ukuran jamban.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bebooe minangka pabrikan lan tembung kunci Bangku Toilet Rumah Tangga sing misuwur ing China. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Sing luwih penting, kita ora mung nyedhiyakake layanan khusus lan layanan OEM, nanging uga nyedhiyakake conto gratis. Sampeyan bisa yakin bakal tuku adol panas lan {kata kunci} sing digawe ing China saka kita. Kita uga nyedhiyakake pengepakan akeh. Sawise sampeyan tuku produk awet sing kasedhiya, kita njamin yen bisa cepet dikirim. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan muga-muga bisa kerja sama karo perusahaan sampeyan.