Ngarep > Produk > Bangku Keselamatan > Bangku Lumampah Aman

Bangku Lumampah Aman

Kita minangka pabrikan plastik kanggo mlaku-mlaku plastik ing China. Kita wis setya ngekspor bangku mlaku-mlaku keamanan luwih saka 8 taun, kalebu pasar ing Eropa lan Amerika. Yen sampeyan nggoleki langkah aman setengah langkah sing cocog kanggo para pinituwa, welcome mriksa lan coba kursi-kursi plastik sing mlaku. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Bangku Nganggo Plastik Kanggo Plastik digawe saka bahan PP sing tahan lama lan ramah lingkungan. Lan platform ekstra gedhe ditutupi karet bertekstur, karet bertekstur kanggo stabilitas lan keamanan tambahan nalika mlebu utawa metu saka mobil utawa lawang. Uga bisa dadi bangku setengah langkah nalika mudhun lan mudhun. Ora preduli dheweke wis tuwa utawa duwe cacat, Anti-slip mlaku Anti-slip iki dijamin bisa mbantu dheweke munggah lan mudhun ing tangga kanthi gampang lan aman. Platform langkah uga cocog kanggo tangi saka amben utawa kursi, uga metu saka mobil lan kamar mandhi.

Iki fungsine:
1) cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan panggunaan njaba: Sampeyan bisa nggunakake Anti Slip setengah langkah mlaku mlaku-mlaku ing njero ruangan lan ruangan. Nyatane, sikil lan lumahing jubin setengah langkah kita tahan, mula kuwat banget, sanajan wis udan. Iki tegese sampeyan bisa ninggalake langkah keamanan ing njobo ruangan awan lan digunakake, sanajan wiwit udan.
2) TANGKAPI LANGKAH KECIL nalika sampeyan lelungan: Bangku mlaku aman iki tipis banget lan kompak, dadi sampeyan bisa kanthi gampang nyimpen ing mobil nalika lelungan. Lan uga entheng banget, mula sanajan wong tuwa bakal bisa nyekel ing tangane nalika mlaku nganggo tongkat ing tangan liyane.
3) LANGKAH LUAR LANGGAM sing KANGGO NGALAMI LANGSUNG: Langkah mlaku aman digawe kanthi bahan tugas berat lan duwe konstruksi sing kuat sing bisa tahan panggunaan terus lan bobot nganti 400lbs. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nggunakake kursi sing tahan cuaca iki kanggo wong diwasa saben dina lan mesthi apik banget kaya sing anyar. Milih kita yaiku milih kesehatan, keamanan lan kualitas.
View as  
 
Langkah Lipat Portable Anti Slip Setengah Langkah Cacad Sepindah Luwari Keselamatan Pintu

Langkah Lipat Portable Anti Slip Setengah Langkah Cacad Sepindah Luwari Keselamatan Pintu

Nyedhiyakake langkah sing stabil kanggo mlebu utawa metu saka bathtub, Bebooe Portable Fold Step Anti Slip Setengah Langkah Lansiran Sepertifing Keselamatan Aid Walking Stool duwe platform ekstra gedhe kanthi permukaan karet nonslip bertekstur kanggo stabilitas lan keamanan tambahan. Ndhukung nganti 400 pon, langkah bath nonslip cocog kanggo para wong tuwa, bocah, lan gerakan sing winates.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Anti Slip Setengah Langkah Cacad Keselamatan Lansia Pintu

Anti Slip Setengah Langkah Cacad Keselamatan Lansia Pintu

Apa ana wong ing kulawarga sampeyan sing duwe masalah mobilitas? Apa wis tuwa utawa duwe cacat, Anti-slip sepindah sepindah Anti Slip iki mlaku mlaku dijamin bisa mbantu dheweke munggah lan mudhun kanthi gampang lan aman. Platform langkah 3,5 € uga cocog kanggo tangi saka amben utawa kursi, uga metu lan metu saka mobil lan kamar mandhi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Bebooe minangka pabrikan lan tembung kunci Bangku Lumampah Aman sing misuwur ing China. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Sing luwih penting, kita ora mung nyedhiyakake layanan khusus lan layanan OEM, nanging uga nyedhiyakake conto gratis. Sampeyan bisa yakin bakal tuku adol panas lan {kata kunci} sing digawe ing China saka kita. Kita uga nyedhiyakake pengepakan akeh. Sawise sampeyan tuku produk awet sing kasedhiya, kita njamin yen bisa cepet dikirim. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan muga-muga bisa kerja sama karo perusahaan sampeyan.